Бывший парень игнорирует

Тема в разделе "Толкование снов", создана пользователем OLESYA14, 26 май 2024.

  1. Сперва пару месяцев назад приснился сон, в котором есть разные мои знакомые, но конкретно бывший парень делает вид, что меня не замечает, хотя я вижу, что он следит за мной, пока я этого не вижу.
    Сегодня же вновь приснился сон, где он присутствует. Мы находились в торговом центре и шли навстречу друг другу, но когда приблизились, он как бы столкнулся со мной плечом и прошел будто не знает меня.
    Суть одна и та же - он во снах делает вид, что меня не замечает. Что это может значить?
    П.с.: бывший парень настолько бывший, что прошло уже около 10 лет, т.е. это не боль от расставания приносит мне эти сны. Мы в нормальных отношениях, общались все эти годы и лишь последние пару лет контакта нет, в целом нас можно считать друзьями.
     
  2. Если судить по верному сну, то скорее всего есть некая недосказанность, но проявляться он не собирается.
    А по поводу второго, на наяву Вы действительно его не интересует, тк задев он никак не отреагировал, Вы будто в зоне невидимости.
    Может он и вспоминал, но серьезных действий предпринимать в ближайшее время не будет.
     
  3. Сновидіння про бывшого партнера, який вдається, що не помічає вас, може мати кілька можливих тлумачень з психологічної точки зору:

    1. Символіка відділення: Сни можуть відображати ваші внутрішні почуття щодо відділення або віддалення від певних аспектів минулого, які пов'язані з цим бывшим відносинами. Навіть якщо ви вважаєте себе друзями, ваши сни можуть вказувати на відчуття втрати або розриву, які можуть бути на підсвідомому рівні.

    2. Пошук прийняття чи уваги: Можливо, що ваш сон відображає вашу потребу в увазі чи прийнятті, особливо з боку тих, до кого ви відчуваєте особливі почуття чи кому приділяєте увагу. Ваш бывший партнер, що вдається, що вас не помічає, може символізувати бажання отримати певну форму визнання або звернення уваги.

    3. Перегляд відносин: Сни про бывших партнерів також можуть відображати ваші перегляди про минулі відносини та їх вплив на вас сьогодні. Вони можуть відкривати вам внутрішні переживання або незавершені питання, які ви ще не розглядали у свідомому стані.
    Загалом, важливо розуміти, що сни є особистими інтерпретаціями вашого психічного стану і можуть відображати різні аспекти вашої особистості, почуттів та переживань. Якщо ці сни продовжують вас турбувати або ви бажаєте краще зрозуміти їх значення, роздуми і обговорення з близькими або психологом можуть допомогти вам отримати новий вигляд на ваші внутрішні процеси.
     
Загрузка...
Похожие темы
  1. Kira nais
    Ответов:
    1
    Просмотров:
    304
  2. vlkaa
    Ответов:
    2
    Просмотров:
    512
  3. Alissaaaa
    Ответов:
    1
    Просмотров:
    510
  4. Лейла08
    Ответов:
    1
    Просмотров:
    415
  5. fanatikus
    Ответов:
    3
    Просмотров:
    561