Много рыбок в прозрачной воде и я иду в этой воде и боюсь...

Тема в разделе "Толкование снов", создана пользователем Сета, 10 июн 2024.

  1. Во сне, я держу маленькую девочку за ручку и мы идем с ней по воде, вода чистая причистая, воды по щиколотки, а в ней очень много рыбок плавает, кишать, желтые черные белые, и на ногах у нас одинаковые босоножки и я боюсь, как бы ни одну не раздовить... ...
     
  2. Ваш сон має дуже відчутну символіку, особливо з урахуванням образів води та рибок. Ось можливі тлумачення цього сну:

    1. Вода : Чиста вода у сні часто символізує емоційну чистоту, ясність думок чи духовну глибину. Те, що вода чиста і вона під щиколотки, може вказувати на ваші почуття та емоційний стан, які наразі є чистими та спокійними.

    2. Рибки : Рибки у воді можуть символізувати живий дух чи життя, яке оточує вас. Їхнє багатство і різноманіття можуть вказувати на різноманітні аспекти вашої життя чи різноманітність досвідів, які ви зустрічаєте.

    3. Дівчинка : Дівчинка, яку ви тримаєте за ручку, може представляти вашу внутрішню дитину або ніжність. Можливо, це символ вашої турботи та захисту, особливо коли ви боїтеся, щоб нічого їй не стало.

    4. Босоніжки : Одноманітні босоніжки на ваших ногах можуть вказувати на спільність або зв'язок з кимось. Це може бути людина, яка для вас є важливою, з якою ви ділитесь спільним досвідом або подорожжю життя.
    Загалом, сон може відображати ваші почуття турботи, захоплення життям і бажання зберегти і захистити те, що вам дорого. Вода і рибки додають символічної глибини і можуть свідчити про вашу готовність поринути в емоційні аспекти життя.
     
    Сета нравится это.
  3. Спасибочки за ответ))
     
Загрузка...