Собака гадит на голову

Тема в разделе "Толкование снов", создана пользователем Викторияpumba, 20 май 2024.

  1. Здравствуйте
    По сонникам не могу никак понять два сна. Две ночи подряд снились.
    Лежу я на полу, на каком то старом покрывале, и тут подходит большая бело рыжая собака и гадит прям на голову с правой стороны. Я ее пытаюсь убрать, кто то кричит "она на тебя нагадила" но она не уходит, как вкопанная. Закончила свои дела и спокойно ушла. При этом она такая спокойная, от нее веело спокойствием. Она отошла, я не могла встать и пошевелиться, только рукой дотронулась до головы и проснулась


    А во вторую ночь снится что я открываю дверь у свекрови в доме, она живет в частном доме, и там по колено пушистого белоснежного снега. И на улице так тепло.

    Хоть примерно получится у кого то понять к чему такие странные сны
     
  2. Привіт! Спробую розглянути ваші сни і дати їм можливе тлумачення:

    1. Сон з великою біло-ряжою собакою, яка гадить на голову:
      • Цей сон може вказувати на те, що ви відчуваєте себе беззахисною чи неприязною ситуацію. Собака, що гадить, може символізувати неочікувані труднощі або неприємності, які можуть накластися на вас.
      • Ваша неможливість встати і пошевелитися після того, як собака відходить, може відобразити ваше почуття безсилля або неможливість контролювати ситуацію в реальному житті.
      • Спокій, який ви відчуваєте від собаки, може означати, що хоча ситуація здається неприємною, вона може бути більш легкою або контрольованою, ніж ви спершу гадали.
    2. Сон зі сніжним днем у частиному будинку свекрові:
      • Сніг у цьому сні може символізувати чистоту, спокій і нові початки. Тепла погода надає вам комфорт і затишок.
      • Відкриття дверей у будинку свекрові може вказувати на ваші стосунки з родинними членами або пошук вашого місця в цих стосунках.
      • Цей сон може відображати ваше бажання знайти мир та спокій у родинних зв'язках або в житті загалом, особливо в умовах, коли ви відчуваєте підтримку і комфорт.
     
Загрузка...