З 13 на 14 серпня, під ранок мені приснилось що я йду з подружкою до ворожки по дуже крутих сходах, таке було відчуття що лізла на якусь скелясту гору, трималась за поручень і думала що впаду. Моя подружка йшла перша. Коли піднялись вона зайшла до ворожки, я хотіла зайти з нею, але подруга не хотіла. Коли вийшла, майже зразу, нічого мені не сказала що їй говорила ворожка.Я вже не хотіла йти, але подруга настояла "йди, йди" і підіпхала. Я зайшла, сіла. Ворожка подивилась на мене і сказала "В неділю прийде демон".
Сходи, що йдуть догори є ознакою вірних висновків, які ви робите в певній життєвій ситуації. Але зі сну видно, що вам дуже важко слідувати в цьому напрямі і робите це ви з ініціативи вашої подруги. Подруга може бути символом будь-якої людини. Також цей образ може бути втіленням ваших особистих якостей, наприклад інтуіції чи логіки. Демон - образ людини, яка має схильність до насадження власної волі або володіє іншими негативними якостями. Вам слід бути уважною в своїх відносинах з людьми.